5 comments

 1. Live loppui töksähtäen kun tuli jonkin sortin häiriö nettiyhteyteen. Ei ole luotettavia näköjään nämäkään kaapelimodeemiyhteydet. Noh mutta tulihan tuota höpöteltyä tuntitolkulla taas asiaa ja sen vierestä. Iso kiitos kaikille mukanaolleille! Ja vielä syvin anteeksipyyntö säikyttelystä… Mutta koska halloween.

 2. Voin kertoa tositapahtumiin liittyvän kauhutarinan.

  Oli hyvä aurinkoinen kesäpäivä. Tuli ajateltua että käydään yhdessä yhden toisen tyypin kanssa soutuveneellä järvellä uistelemassa illemmasta. Kaikki sujui mallikkaasti ja vene saatiin vesille. Tuli soudettua vähän kauemmas ja näkyi kun taivaalle alkoi kerääntyä pilviä. Nopeasti tuli lähdettyä takaisin rantaan päin. Matkaa oli silti ainakin yli tunnin verran. Sade iski päälle puolessa välissä. Vähän alkoi sääkin hämärtyä. Myrsky tuli päälle täydellä teholla ja salamat välkkyivät ympäriinsä. Matkaa lähtöpaikkaan ei ollut kovin paljoa mutta oli pakko rantautua sitä ennen kun salamat iskivät joka puolella ympäriinsä. Siinä tuli rantauduttua mökin pihaan jossa alettiin koputtelemaan ovelle. Lopulta sieltä mökistä tuli henkilö joka neuvoi lähtöpaikan olevan lähellä. Tuli käveltyä rajuilmassa autolle ja lähdettyä pois paikalta. Piti käydä vene pois seuraavana päivänä.
  Samalle järvelle meni vuosia myöhemmin isä ja poika kalastamaan. Kumpikaan ei palannut.
  Uutisissa kerrottiin tapauksesta, mutta se vaikutti normaalilta onnettomuudelta.
  Mitä uutisissa ei kerrottu niin isän oli tarkoitus mennä järvelle kolmen lapsen kanssa ja isä oli köysillä sidottu kiinni uponneeseen veneeseen.
  Järvi sijaitsee Joensuussa.

 3. Netflixistä löytyy pari Halloweenin teemaan sopivaa sarjaa.
  Stranger Things on hyvä versio Stephen Kingin kirjojen tyylillä tehdystä kauhusarjasta, jossa on käytetty mukana osittain koomisiakin juttuja. Stranger Things kertoo suoraan 1980-luvun ajasta, kun pikkukaupungissa alkaa tapahtua eriskummallisia tapahtumia.
  Toinen sarja saksalainen Dark edustaa hieman samaa kategoriaa synkemmällä tyylillä. Darkissa alussa katoaa poika. Vastaavanlainen katoaminen on tapahtunut vuosikymmeniä aiemmin ja tapauksilla saattaa olla yhteys toisiinsa.

 4. Mitä tulee tuohon toteamukseen että "Ei täällä Itä-Suomessa tapahdu tälläistä". Jos lukee sarjahukuttajan tarinan niin siinäkin on kauhutarinaa kerrakseen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *